Elek optužio Vukanovića: „Uzeo si 20.000 KM da ne pišeš protiv Govedarice“

15.11.2023.     Vijesti

U TV duelu koji je emitovan na ATV-u Nedeljko Еlek optužio je Nebojšu Vukanovića da je dobio 20.000 KM da ne piše protiv Milimira Govedarice, republičkog pravobranioca.

Govoreći o planovim za razvoj Jahorine, Еlek je istakao da je upravo Milimir Govedarica opstruisao sve.
“U planu poslovanja smo napravili sistem isti kao i u drugim zemljama. Država ulaže u infrastrukturu, ulaže se u državno zemljište, državno zemljište se proda investitoru i odatkle se finansiraju sve obaveze. Taj sistem je na svakom mjestu isti. Dolazi do prodaje zemljišta i sve koči čovjek kojeg Nebojša Vukanović brani – Milimir Govedarica, republički pravobranilac”- rekao je Еlek.

Elek tvrdi da je Vukanović naprosto zaćutao, pošto je, kaže, uzeo pare.
“Zašto ga brani? Godinu i po dana ga nije spomenuo, do izvještaja Pravobranilaštva u Skupštini i tada su se njih dvojica dogovorili. Vukanović je morao da ga spomene jer je bio izvještaj. Zašto? Zato što je primio novac od njega. 20.000 KM, ja to ne znam, ali tako kažu, Vukanović je uzeo od Govedarice. Gospodin Govedarica je jedan od najbogatijih ljudi u Hercegovini koji je svoj novac stekao kriminalom i reketom, ali ne voli da daje svoj novac, nego je taj novac dao tajkun iz Beograda. Novac je Vukanoviću predao funkcioner SDS-a u roze koverti”- kaže Еlek.

 ATV

error: Zabranjeno je kopiranje!