EKSKLUZIVNO: ZAVIRITE U ODAJE NOVOG HOTELA RODOLJUBA DRAŠKOVIĆA U TREBINJU

28.02.2017.     Nekretnine

Posljednje pripreme pred otvaranje “Sl Idustry” privode se kraju, a hotel bi trebalo da otvori vrata prvim gostima sredinom marta. Poslovni portal Hercegovinapress.com svojim čitaocima otkriva kako će izgledati enterijer hotela.

Od grada udaljen dva kilometra, novi hotel “Sl Industry”  sa 4 zvjezdice, nalazi se u restauriranoj zgradi koja datira još iz 1980-ih godina i biće  spoj modernog i industrijskog stila što  ga čini jedinstvenim u ovoj regiji.

Namještaj, cigleni zidovi, crno bijele fotografije, eksponati industrijskih alata… Gostima je na raspolaganju 49 soba i Executive apartman. Kombinacijom betona i drveta učinjeno je da ambijent soba dobije što robusniji i industrijski izgled. Svaka soba posjeduje flat screen TV, besplatan bežični internet, mini bar, sef.

Foto: Soba

Kombinacija vintage namještaja sa modernim dizajnom kao spoj industrijskog šarma i savremenog prostora dominira i u restoranu  u kom će se služiti poznati hercegovački specijaliteti. Restoran ima 90 sjedećih mjesta, te veliku terasu gdje gosti hotela, ali i ostali posjetioci mogu uživati u širokoj gastronomskoj ponudi i paleti najboljih hercegovačkih vina.

U sklopu hotela nalazi se i velika konferencijska sala kapaciteta 90 sjedećih mjesta pogodna za održavanje seminara, prezentacija, predavanja koja je opremljena najmodernijom vizuelnom i tehničkom opremom koja garantuje visok stepen profesionalnosti.

Pored konferencijske sale, hotel posjeduje kristalnu salu kapaciteta 40 mjesta u sjedećoj postavci. Kristalna sala je pogodna i za organizaciju koktela, banketa i svečanih večera.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!