EKSKLUZIVNO: Foto – Krajem godine otvara se novi hotel u Trebinju

10.10.2017.     Nekretnine

Do kraja godine Trebinje će dobiti još jedan hotel. Smještan u Gradu sunca otvara se Hotel Panorama, u okviru Swisslion sistema.  Sinonim za ovo mjesto biće luksuz i udobnost. Praktikovana su, do  sada u Trebinju neviđena arhitektonska rješenje, vrlo zanimljiv enterijer.

 

Najatraktivnija će biti krovna terasa sa restoranom. Svjež vazduh, ljetni povjetarac, dobra vina, pogled na zvjezdano nebo…

Hotel ima tri sprata, u kojima je smješteno 27 lukuznih apartmana  sa lobijima i restoranima.

Lobi

Restoran

Stilski i temataski motivi su voda, vazduh i sunce. Tako će gosti na raspolaganju imati prozračne sobe sa pogledom na Akva park, suncem okupane sa pogledom na bistro nebo i hercegovački krš, i prostrane apartmane sa pogledom na Varoš čaršiju.

Soba  – voda

Soba  – vazduh

Soba  – sunce

Radovi na hotelu trebalo bi da budu završeni do kraja ove godine, ako to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Na izgradnji hotela angažovano je nekoliko domaćih građevinskih firmi, a poseban akcenat biće na opremanju. Osim kvalitetnog smještaja koji će zadovoljiti i najzahtijevnije goste posebna pažnja vodiće se i o kuhinji i gastro ponudi.

 

Hotel Panorama upotpuniće turističku ponudu novootvorenog Akva parka, jedinog u Bih. Mjesto adrenalinske zabave i odmora, Draženska Gora se pretvara, zahvaljujući Rodoljubu Draškoviću u pravi turistički biser Trebinja.

Izgradnjom Varoš čaršije postaće to, već je sasvim sigurno jedno od najatraktivnijih područja u regionu.

 

error: Zabranjeno je kopiranje!