EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Evo kako će izgledati Varoš čaršija u Gradu sunca

30.09.2017.     Nekretnine

Projekti su završeni. Građevinski radovi na izgradnji druge faze Grada sunca započeti. Na 500.000 kvadratnih metara prostiraće se Varoš čaršija. A evo kako će izgledati ovaj mali grad u gradu.

U centralnom dijelu varoš čaršije nalaziće se vještačko jezero i koloseum.

U Varoši će biti smješteni  etno selo, gradska tržnica, sportski tereni…

Za sve kojima je Trebinje interesantno i atraktivno mjesto za odmor grade se tipski rezidencijalni objekti visokog standarda stanovanja – sto dvadeset jednica u prvoj fazi.

Tu su i luksuzne tipske vile sa okućnicom od 1. 000 kvadrata koje će pružiti odmor i uživanje u predivnom krajoliku omeđenom suncem i plavim nebom. Vile će biti izgrađene u modernističkom stilu. Sve će imati bazene, luksuzne sobe sa terasama i balkonima, ljetne kuhinje….

Objekti će biti  energetski efikasni sa solarnim panelima, urađeni od vrhunskih građevinskih materijala. Uskoro na Hercegovina pressu detaljna specifikacija rezidencijalnih objekata i tipskih vila kao i prodajne cijene.

Varoš čaršija obilovaće luksuznim objektima rađenim od vrhunskih materijala. Propratni sadržaji omogućiće uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekat obezbjeđuje potrebnu privatnost i pruža udobnost i mir.

Na korak  dalje su zabava i adrenalin, odnosno sadržaji koje nudi novootvoreni Akva park, koji se prostire na 79 hiljada kvadrata i zadovoljava ukuse najzahtijevnijih gostiju.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!