EKIPE U PRIPRAVNOSTI Policija razmatra pretragu BORSKOG JEZERA u istrazi nestanke male Danke

29.03.2024.     Vijesti

U potrazi za Dankom Ilić (2) djevojčicom kojoj se svaki trag u utorak u 13 sati u dvorištu pojate u Banjskom polju kod Bora vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i cijelo jezero.

Informacije do kojih je došao Blic od izvora bliskog istrazi ukazuju da su vatrogasci spremni da pretraže u Banjskom polju i sve vodovodne i kanalizacione sisteme, kao i kanale koji vode čak do jezera u blizini gdje je prijavljen nestanak Danke Ilić.

Izvor iz istrage za Blic kaže da će tokom nastavka potrage možda biti potrebno da se pregleda i cijelo jezero.

Dok traje terenska potraga za djevojčicom, Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2) saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga – prvi kako bi se sjetila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su djeca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan.

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gdje se saslušavala na okolnosti nestale kćerke.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, vještačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

Uhapšen policajac zbog odavanja informacija iz istrage

Jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanje informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).

Otkriven tunel na imanju gdje je Danka nestala

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

error: Zabranjeno je kopiranje!