Džudo klub Hercegovina opoziciji:Kad već ne činite dobra djela, suzdržite se od loših

30.01.2024.     Vijesti

MH „Elektroprivreda Republike Srpske“, Matično preduzeće a.d. Trebinje  podržala je rad džudo kluba „Hercegovina“ iz Trebinja i omogućila normalne uslove za treniranje i takmičenja svih članova kluba, poručuju  iz Uprave ovog sportskog kolektiva.

Ističu da su ugovor  potpisali sa Agencijom „Xplode media“,  koja je bila posrednik u ovom poslu, a od novca koji su  dobili  od Elektroprivrede nabavili  su, kažu, novu opremu, rekvizite za trening djece (strunjače, balon lopte, kimona.. ).

„Mi smo i jedan od odgovora na neutemeljene prozivke pojedinih političara koji preko leđa sportista žele da poprave sopstveni rejting, na, na  žalost,  lažnim informacijama i izjavama“, saopšteno je iz Uprave džudo kluba Hercegovina.

Dodaju da uvredljive  opaske odbornika opozicije na račun sportista i sportskih radnika grada Trebinja govore o njima samima i da su ispod su svakog ljudskog dostojanstva.

„Onome ko je nas nazvao dresiranim psima poručujemo da, ako već ne može da se pohvali sostvenim dobrim djelima, pokuša da se suzdrži od činjenja loših jer mu je to za sada, nažalost , jedina kvalifikacija“, navodi se u saopštenju.

 

 

 

 

error: Zabranjeno je kopiranje!