DRAŠKOVIĆ: Za mene ne postoji politička kampanja – Jedina politika koju vodim je ekonomska

04.04.2018.     Privreda

Najpoznatiji srpski biznismen i najveći investitor na području Hercegovine  ikada Rodoljub Drašković izjavio je za Hercegovina press da ga političke partije ne interesuju i da se njegovo ime neće naći ni na jednoj izbornoj listi.

„ Za mene ne postoji politička kampanja. Jedina politika koju vodim je ekonomska, usmjerena ka privrednom rastu i prosperitetu, ka investicijama i razvoju“, kaže Drašković za poslovni portal Hercegovina press.

On naglašava da je, ukoliko postoji konsenzus i  podrška  naroda i političkih partnera u BiH i Republici Srpskoj spreman maksimalno da se uključi u realizaciju novih projekata, i da bude jedan od nosilaca razvoja  privrede i ekonomije ove zemlje, a sve u cilju otvaranja novih radnih mjesta i zaustavljanju odlaska mladih sa ovih prostora.

„Zanimaju me samo ekonomski programi i tu mogu da stavim na raspolaganje svoje znanje, iskustvo i spremnost da ulažem,  da zajedno gradimo bolju i svetliju budućnost, kaže predsjednik Poslovnog sistema Swisslion Takovo.

On dodaje da politikanstvu u njegovom okruženju nema mjesta, a da su dobrodošli svi razgovorii o kvalitetnim razvojnim projketima i programima.

Drašković naglašava da već krajem maja u Trebinju otvara nove objekte u Gradu sunca  i da očekuje da ga Gradska aministracija prati odgovarajućom infrastrukturom, naglašavajući da s njima ima dobru saradnju ali da bi moglo i trebalo  da budu i brži.

Hercegovina press