Donirao 50.000 za socijalno ugrožene

13.04.2022.     Vijesti

Кasim Кamo Čustović, rođeni Trebinjac i ugledni oftalmolog, koji više od pet decenija živi i radi u Švajcarskoj, danas je Centru za socijalni rad Trebinje uručio značajnu novčanu donaciju od 50.000 maraka za socijalno ugrožene kategorije.

Zoran Anđušić, direktor Centra za socijalni rad Trebinje ističe da će od ove donacije, po 300 maraka dobiti 166 porodica iz kategorija lica koja su u hraniteljskim porodicama, koja su poznata Centru i koji su se najviše obraćali za jednokratnu novčanu pomoć te lica koja primaju samo novčanu pomoć.

Zahvaljujući Čustoviću na ovoj značajnoj donaciji Anđušić je istakao da je divno što ovako humani ljudi postoje te da im pojedinačne donacije mnogo znače u radu.

IMG_9683_resized_20220413_112513923.JPG (136 КB)

Кasim Кamo Čustović je siguran da ovaj novac ide u prave ruke.

„Raduje me da ovaj novac ide u ruke onih kojima je, zaista, potreban. Veoma je važno danas biti čovjek i shodno svojim mogućnostima pomagati ljudima kojima je to potrebno, bez obzira na pol, rasu i naciju“, naveo je Čustović.

On je, kako kaže, i ranije slao značajne novčane donacije svom Trebinju i Trebinjcima.

Anđušić je Čustoviću uručio zahvalnicu za humanost, razumjevanje i podršku socijalno ugroženim kategorijama u svom kraju.

RT

error: Zabranjeno je kopiranje!