Dok svojim blokira institucije, Vukanović službeno auto i vozača koristi za privatne poslove

10.02.2023.     Video servis

Po ugledu na svog nekadašnjeg prijatelja i saborca Draška Stanivukovića, narodni poslanik Nebojša Vukanović resurse koje dobija iz Narodne skupštine Republike Srpske koristi u ličnu i političku promociju.

Razlika je samo što je Stanivuković te resurse crpio od svojih tj.tatinih a Vukanović od narodnih para.

Sad je jasnije zašto se Nebojša Vukanović toliko borio da zaposli svog vozača iako je Skupština imala na raspolagnju dovoljno zaposlenih tog profila.

Mediji su danima pisali o Vukanovićevoj „borbi“ da zaposli svoje ljude u Klub polanika Liste za pravdu i red, a sad je jasno i zašto.

Vukanović je insistirao na svom čovjeku koji mu je, po ugledu na nekadašnje prijatelje Begića i Stanivukovića, novi fotograf, snimatelj i vozač.

Opet, mediji su pisali i da mu je izbor vozača dosta problematičan jer je privođen u policiju:

Službenu škodu Narodne skupštine i vozača koji se plaća iz budžeta Vukanović koristi sa snimanje svoih klipova i promociju bloga i youtube kanala od kojih, kako sam priznaje, zarađuje priličan novac.

Fotografija koja je u posjedu Faktormagzina dokazuje da Vukanović službeni automobil korisiti za vlastitu promociju a vozača dodatno i kao ličnog snimatelja.

Sada je jasno i da famozni volvo o kojem se toliko pričalo korisiti samo kako bi ga parkirao pred ulaze institucija u Trebinju i glumio žrtvu.

error: Zabranjeno je kopiranje!