Dodik naglasio da će SNSD predložiti oba kandidata za individualne funkcije

13.05.2022.     Vijesti

SNSD će predložiti oba kandidata za individualne funkcije, SNSD je spreman i danas je u SNSD uvedeno vanredno stanje vezano za ove izbore koji trebaju da budu u funkciji i pripremi provođenja izbora, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH.

Ja kao predsjednik sam zadužen da priprem upustvo za djelovanje i rad u tim ukolnostima same stranke. Ovo su važni izbori, mi se pripremamo da na ovim izborima ostvarimo jednu od najboljih pobjeda koju smo imali do sad, rekao je Dodik.

– Mi pozdravljamo naš rad sa koalicionalnim partnerima, mi smatramo da je koalicionalna saradnja dobra i da je ona osnova za dogovore u predizbornom i postizbornom vremenu, da ova koalicija može da računa u podršku u cijelini, a da SNSD u okviru te koalicije kao najveći organizovani politički subjekt ima obavezu i pravo da predloži oba kandidata i to ćemo učiniti kada to termini nalažu –rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je SNSD je danas usvojio odluku o izboru kandidata što će učiniti naša u narednom periodu, kandidate za liste, kandidata za oba individualna nivoa, ali jednako tako na svim nivoima gdje se održavaju izbori SNSD će učestvovati, to znači na nivou za člana Predsjedništva, za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine, Narodne skupštine RS, za Parlament Federecije i značajan dio kantona u samoj federaciji i samom Brčko Disktriktu.

– SNSD se organizaciono pripremio, stanje naše organizacije je dobro, mi vjerujemo da će konfiguracija koju smo napravili posljednjih nekoliko mjeseci je prevagnula da strani podrške SNSD-u – istakao je Dodik.

Dodik je rekao da je SNSD obezbjedio stabilno društvo, stabilnu ekonomiju,  društvo potpuno bezbjedno, društvo koje nema ekcesa i koje se uspješno bori sa svim oblicima kriminala i korupcije u ovom društvu, prenosi ATV.

error: Zabranjeno je kopiranje!