Ćurić poručio opoziciji: Ako niste ništa uradili dok ste bili na vlasti pustite nas da radimo

11.03.2019.     Vijesti

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić poručio je danas na skupštinskom zasjedanju opozicionim odbornicima da ne bi trebalo da komentarišu pitanja o kojima se prethodno nisu informisali kod relevantnih službi i da na osnovu poluistina i špekulacija optužuju  gradske ustanove , javna preduzeća i izvođače radova na brojnim projektima u Trebinju.

Ćurić je, osvrćući se na tvrdnje pojedinih odbornika da su radovi na gradskom parku preplaćeni od strane Grada Trebinja, i da se šteta načinjena u olujnom nevremenu mogla izbjeći izjavio da su sve relevantne institucije i službe bile maksimalno angažovane i da je sreća što u februarskom orkanskom vjetru nije bilo ljudskih žrtava.

“ Kada je u pitanju cijena radova u parku, molim vas da steknete uvid u specifikacije i upozorite ako uočite neke nepravilnosti. Svi radovi i njihova cijena detaljno su pobrojani i objašnjeni. Ako nemate relevantne podatke i svoje tvrdnje ne potkrepljujete argumentima molim vas da ne zloupotrebljavate skupštinsku govornicu“, poručio  je Ćurić.

Sanacija parka je započeta, kao i sanacija zatvorenog  bazenana na  Abazovinama, a troškove  štete nastale uslijed nevremena snosiće izvođač radova jer objekat nije prošao tehnički prijem.

Hercegovina press