Cisco i Prointer predstavili komunikaciju nove poslovne generacije

07.03.2019.     IT

Najnovija rješenja za IP telefoniju, objedinjenukomunikciju, video konferenciju i kontakt centrepredstavljena su danas na konferenciji „Cisco Collaboration Day“ koju je u Banjaluci organizovala kompanija Prointer ITSS u saradnji sa globalnim IT liderom, kompanijom Cisco.

Od njihovog renomiranog stručnjaka Aleksandra Vulovića domaći stručnjaci za informacione tehnologije dobili su korisne informacije o praktičnosti rješenja za objedinjenu komunikaciju i kolaboraciona rješenja.

Kompanije stalno povećavaju svoja ulaganja u ovesegmente, kao značajne dijelove svakog modernogposlovnog okruženja. Zamjena zastarjele opreme saovim rješenjima može da osigura bolju finansijskuefikasnost i novu funkcionalnost u rasponu odmobilnosti  i lakše saradnje između zaposlenih do podrške za digitalnu transformaciju.”, istakao je Vulović.

Ovim događajem uz podršku partnera Cisco koji je lider na tržištu u ovim segmentima, Prointer ITSS ukazuje kako primjenom videokonferencijskihrješenja firme mogu da uštede novac, jer smanjuju putne i ostale troškove. Posebno je značajno što se povećava produktivnost rada zaposlenih, a rad udaljenih timova na zajedničkim projektima, kao što su marketinške kampanje, dizajn, razvoj softvera ili projektovanje postaje efektivniji.

Komunikacija putem CISCO telepresence platforme pridonosi lakšem povezivanju, dijeljenju informacija i ostvarenju zajedničkih poslovnih ciljeva. Posebno je značajno što se povjerenje sa partnerima gradi putemrealistične video komunikacije.

Ovakva rješenja kompanija Prointer ITSS već jedijelom implementirala za potrebe Elektroprivrede Republike Srpske.

„Zato je posebno značajno što su i stručnjaci iz drugih domaćih kompanija i institucija dobili priliku da se sa njima upoznaju, ali je posebno važno što i ovim događajem nastavljamo sa serijom edukacionih konferencija koje doprinose modernizaciji domaće privrede i javne uprave, a posebno njihovog IT sektora, naglašavaju u Prointeru.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!