Brojni Hercegovci, Drašković i Petrović na otvaranju SAM-TEX salona namještaja

11.05.2018.     Vijesti

U Trebinju je danas u otvoren novi salon namještaja renomirane kompanije SAM TEX, koja svojim kupcima nudi širok asortiman namještaja, posteljina, zavjesa posudja.

Salon se nalazi  u Dražin   Dolu, na mjestu nekadašnjeg Svadbenog salona „Moskva“, gdje su obezbijeđena i parking mjesta, tako da kupci mogu s uživanjem da pogledaju bogatu  ponudu uz velike popuste i akcije na svaki artikal, koju će im predstaviti ljubaznih šest novozaposlenih radnika.

Podršku u svakom pogledu, dobrodošlicu i povratak u svoj grad  vlasniku salona  Sanelu Ćatoviću prvi su poželjeli grdaonačelnik Trebinja Luka Petrović i predsjednik Poslovnog sistema „Svislajon Takovo“ Rodoljub Drašković koji su prisustvovali svečanom otvaranju.

Petrović je istakao da je veoma važno da se u Trebinje dolazi u radnoj atmosferi i da se vraćaju svojoj kući  i ulažu u Trebinje kao što je to učinio i Drašković.

“Veoma je važno da se dolazi u radnoj atmosferi, u radnoj klimi, ali je možda još i važnije što već sada planirate u Trebinju otvoriti i proizvodne kapacitete, za koje ćemo zajednički naći lokaciju, jer sam čuo da imate već kupljene mašine koje će ovaj prekrasni namještaj ovdje izložen moći da se kupi i u Trebinju“, rekao je gradonačelnik koji je vlasniku Sanelu Ćaroviću ponudio i pomoć u vidu programa pomoći, bespovratnih sredstva i subvencija pri zapošljavanju.

„Gradska uprava vam stoji na raspolaganju i imaćete neophodnu podršku, da prezentujete vaše proizvode i da oni nađu mjesta u svakoj našoj kući, jer ćemo time i vaš budući trebinjski proizvodni pogon staviti u punu funkciju, što će biti benefit i grada, i ove regije i Republike Srpske“, rekao je Petrović.

Preporuke i želje za dobar rad na otvaranju je uputio i predsjednik Poslovnog sistema Swisslion Rodoljub Drašković.

„U Hercegovini sam deset godina i nikada se  nisam pokajao što sam se vratio, što sam ostao i što radim, upošljavam i gradim. Stojim ti na raspolaganju za svaku pomoć, jer nema odustajanja, naći ćemo rešenje i da ti obezbedimo fabrički prostor, da ovde gradiš i radiš, jer znaš da je ovde divan narod, vredan i radan, a ja to znam, jer ih imam preko 1.700 na svojim platnim spiskovima. Svi ti ljudi zaslužuju i više i bolje, ali su svesni da gradimo bolju budućnost i da i oni zajedno sa mnom ulažu u bolju budućnost i Trebinja i Hercegovine. I tu imam i od njih podršku, ali ćeš i ti imati takvu podršku, samo vredno, odgovorno i bez straha – naprijed”, kazao je Drašković.

Sanel Ćatović istakao je da je otvaranje salona samo prvi korak, da su obezbijedjene mašine za budući proizvodni pogon koji bi trebalo da bude otvoren u februaru sledeće godine.

Do tada zaposlenima u salonu koji su već danas imali pune ruke posla poželio je sretan rad.

Sponzorisani članak