Branka Ratković najuspješnija žena u privredi Srpske

28.03.2018.     Privreda

Direktorica Industrije alata Trebinje, Branka Ratković proglašena je za najuspješniju ženu u privredi Srpske na 15. po redu manifestaciji „Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske“, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske.

„Nagradu prihvatam kao priznanje svim zaposlenim radnicima  Industrije alata. Ovo je još jedan od pokazatelja da smo na pravom putu. Obezbijedili smo tržište, a samim tim i radna mjesta. 95 odsto procenata naših proizvoda kvalitetom se izborilo i izvozi se na ino tržišta. Dio smo velike Swisslion porodice koja nam daje snagu, potporu i sigurnost. Još jednom zahvaljujem svim svojim saradnicima i radnicima IAT – a, a ova nagrada ogledalo je njihovog uspjeha“, rekla je za Hercegovina press  direktor Industrije alata Trebinje Branka Ratković.

Žiri je analizirao 16 kategorija, finansije, investicije, zapošljavanje novih radnika….

Manifestaciji su prisustvovali predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, premijer Željka Cvijanović, ministar industije i energetike Petar Đokić, ministar za građevinarstvo, ekologiju i prostorno uređenje Srebrenka Golić, ministar turizma i trgovine Predrag Gluhaković,  ministar poljoprivrede Stevo Mirjanić, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić,  članovi diplomatskog kora, te zvanice iz privrednog života Srpske.

Hercegovina press