Ako ste mislili da je Grad Sunca megalomanski projekat šta ćete reći za novu vizuju Rodoljuba Draškovića

27.03.2021.     Nekretnine

Ako ste mislili da je Grad Sunca megalomanski projekat, šta ćete tek reći za novu viziju Rodoljuba Draškovića.

Na Draženskoj gori, odmah do kompeksa Akva parka i Bijelog grada niče novi grad – a radi se o do sada najvećem projektu u Hercegovini  vrijednom stotine miliona maraka.

Draškovićevu  zamisao na papir su stavili i zajedno sa najvećim investitorom u Hercegovini projektovali vrhunski arhitekti. Kompleks koji uskoro počinje da se gradi biće jedinstven u Evropi.

A radi se o izgradnji cijelog jednog grada , za 25.000 stanovnika u kome će biti obezbijeđeni najviši standardi življenja savremenog čovjeka.

Gradsko jezgro, u prvoj fazi, čini preko 3.000 luksuznih jedinica. Grad je ispunjen parkovima, cvijetnim vrtovima, voćnim alejama, zelenim površinama sa mediteranskom horti-kulturom, trim stazama, biciklističkim stazama, šetalištima, jezerima i drugim sadržajima koji će ovaj kompleks učiniti najpoželjnijim mjestom za stanovanje u Evropi.


U ovome kompleksu udobnog stanovanja garaže i sva infrastruktura su u podzemim etažama.

U centru Grada nalazi luksuzni apart hotel, sa koga se pruža jedinstven i neponovljiv pogled na širu okolinu Trebinja. Botanička bašta sa fontanama nalazi se u atrijumu hotela, odakle se panorama liftovima može stići do poslovnih i stambenih etaža ili na krovnu terasu na kojoj je helidrom.

Sve izgrađeno je u funkciji budućih stanara. Grad će obezbjediti uslove za bavljenje business-om, odnosno, vođenjeposlovnih aktivnosti. Kako je vrijeme novac, učinili smo sve, da racionalizujemo vrijeme za poslovne ljude.

Pored toga, Grad obezbjeđuje sve uslove za porodicu, za sigurno odrastanje svakog djeteta, za bezbrižno djetinstvo, uz najsavremenije edukativno obdanište i druge dječije sadržaj koji  se nalaze u našem kompleksu.

Ovaj kompleks na svojoj provrišini od 800.000m2, pruža sve, što je potrebno i jednoj osobi i jednoj porodici, za udoban život, pa čak i više od toga.

Osim gore navedenog, izgrađenog i onoga što je trenutno u izgradnji, planirano je i biće ostvareno još ideja kroz dodatne sadržaje, zbog čega će Grad Sunca biti na prvom mjestu u Evropi, a i šire, po mjeri svega što je u službi čovjeka i njegovih životnih potreba.


Uskoro kreće prodaja! Zainteresovani Kupci će vrlo brzo imati potpunu informaciju o kupovini.

Vizija jednog čovjeka, otvorila je vrata u budućnost.

A sve je počelo 2016-te godine  kada je Drašković donio odluku  o izgradnji Grada Sunca, na Mediteranu, na hercegovačkoj kršnoj blagodeti, do kog se iz Trebinja stiže za par minuta, a iz Dubrovnika ili Herceg Novog za oko pola sata vožnje.

Za kratko vrijeme, za svega tri godine, izgradio je Aqua park, Olimp halu sportova, zatvoreni bazen, fitnes centar, otvorene terene za sve sportove; individualne i timske, atletski stadion i fudbalske terene, igrališta za djecu sa Dino parkom,igraonice za djecu, Galiju- spa centar, hotel Panoramu sa 5 zvjezdica, Bijeli grad; sa preko hiljadu smještajnih jedinica za turiste, kongresni centar, Etno selo; koje je atrakcija za sve uzraste, Varoš čaršiju; sa sadržajima koji povezuju vijekove življenja u Hercegovini.

Gradio je kad su drugi gradili. Gradi i sada kad su svi stali, opredjeljen da Trebinje bude centar Mediterana i prestonica turizma i kulture.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!