90 soba, 12 luksuznih apartmana – u Trebinju se grade četiri nova hotela

22.03.2017.     Nekretnine

Ove sezone gostima grada na Trebišnjici biće na raspolaganju novih 90  soba i 12 luksuzno opremljenih apartmana. U toku je izgradnja četiri hotela  visoke kategorije i jednog motela, a svi oni će, ako je suditi po najavama, ponuditi  turistima luksuz i udobnost, neobičan enterijer i kvalitetnu trpezu.

Prve goste  primiće “Sl industry” , a “soft openning” novog hotela Rodoljuba Draškovića očekuje se u prvoj nedelji aprila. Veliko otvaranje planirano je u maju.

Gostima ovog hotela   sa četiri zvjezdice na raspolaganju će biti  49 soba i Executive apartman. Enerijer je neobičan spoj industijskog i modernog stila, a hotel je građen od tradicionalnih materijala, kamena i drveta.  Osim smještajnih kapaciteta, restorana i konferencijske sale, ovaj hotel ima i “Kristalnu salu” i moći će da zadovolji potrebe najzahtjevnijih klijenata i poslovnih ljudi.

U toku su  završni radovi na restauraciji i adaptaciji objekta u starom dijelu Trebinja, poznatog u gradu kao “Đački dom”.  Hotel bi za prve goste trebalo da otvori vrata sredinom  juna, potvrđeno je poslovnom portalu Hercegovinapress.com.

Raspolaže sa 39 soba, 3 luksuzna apartmana, kongresnom  salom , restoranom.  Biće uređen u retro stilu, a vlasnici još uvijek ne žele da otkrivaju detalje,  niti naziv hotela.

Foto: Hercegovina press

U toku su i fini radovi na zgradi bivše  ortopedije  „Rudo“.

“Tokom radova on će se, u skladu sa najboljim pravilima struke i uz poštivanje svih zakonskih odredbi, adaptirati u luksuzni apartmanski objekat sa podrumom, prizemljem, dva sprata i potkrovljem. U ovom prostoru će se nalaziti 9 luksuznih apartmana, 2 restoranska prostora sa vlastitom kuhinjom  i multifunkcionalni prostor konferencijskog tipa.  Formalna kategorizacija objekta će biti izvršena nakon njegovog završetka”, saopštili su iz Integra inžuinjeringa koji je kupio hotel prije tri godine.

Vrijeme otvaranja  i komercijalni naziv ovog objekta još nisu precizirani.

U Starom gradu niče još jedan hotel, u vlasništvu akcionarskog društva “Popovo polje”.  Radi se o „butik“ hotelu sa osam konfornih soba, restoranom i  vinskim podrumom u kom će biti organizovane promocije i prezentacije proizvoda kompanije  “Popovo polje”.

Hotel se gradi od kamena u klasičnom stilu, a o eneterijeru se tek odlučuje.  Njegovo otvaranje planirano je za iduću sezonu.

Hercegovina press

error: Zabranjeno je kopiranje!