Trebinje: Javni poziv za dodjelu plastenika

05.06.2018.     Privreda

Agencija za razvoj MSP-a u partnerstvu sa Gradom Trebinje i Agrarnim fondom Grada Trebinja, realizuje projekat „Afirmacija poljoprivrednih resursa u svrhu poboljšanja socio-ekonomskog položaja stanovnika ruralnih područja“.

Projekat je podržan sredstvima Finansijskog mehanizma za finansiranje projekata integrisanog i održivog lokalnog razvoja 2017/2018. Partneri i strane koje finansiraju Finansisjki mehanizam su:  Ministarstvo finansija Republike Srpske, Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Investiciono-razvojna banka Republike Srpske i Razvojni program Ujedinnjenih nacija (UNDP).

Projekat je prioritetno namijenjen nezaposlenim osobama sa područja ruralnih mjesnih zajednica Grada Trebinja, sa akcentom na ekonomsko i socijalno osjetljive kategorije stanovništva (žene, mladi, teško zapošljive kategorije, višečlane porodice).

Projektom je predviđena dodjela 35 plastenika površine 100 m2, sa pratećom opremom. Isporuka plastenika će uključivati i montažu.

Odabrani korisnici će imati obavezu da namjenski koriste plastenike, kao i da registruju poljoprivrednu djelatnost (komercijalno ili nekomercijalno gazdinstvo, s.p., d.o.o. i sl.)

Javni poziv je otvoren 15 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli Agencije za razvoj MSP-a.

Javni poziv možete preuzeti na zvaničnoj stranici Grada Trebinja.