Na pretpretresnom ročištu u Okružnom sudu u Trebinju, odlučeno je da će suđenje  Spasu Milišiću,  osumnjičenom da je  u ugostiteljskom objektu „Merlo“ u Trebinju, na podmukao način lišio života sugrađanina Nemanju Šupljeglava, te teško tjelesno povrijedio Pera Miloševića, početi 3. jula, saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

Tokom glavnog pretresa, čiji je početak u 11.00 sati, biće pročitana optužnica, dati uvodne riječi i ispitano pet svjedoka optužbe.

Nastavak glavnog pretresa zakazan je za dan 9. jul sa početkom u 11.00 časova na kome će se nastaviti ispitivanje svjedoka.

Optuženom se stavlja na teret  i da je neovlašćeno držao i nosio vatreno oružje i municiju – dvije puške i to: pušku M-48 napunjenu sa pet komada municije i metkom u cijevi, lovačku pušku marke „Zastava Jugoslavija“ napunjenu sa dva patrona, deset metaka i lovački pojas zelene boje sa deset lovačkih patrona.

Optuženom se, takođe, stavlja na teret i da je neovlašćeno, radi prodaje, držao supstance ili preparate proglašene za opojne droge i to: opojnu drogu biljnu smolu „hašiš“ u količini od 37,3 grama.

Hercegovina press