Stotine pristalica SNSD – a na lijepljenju prvog plakata: Petrović- očekujemo apsolutnu pobjedu

07.09.2018.     Vijesti

Na stotine pristalica SNSD – a prisustvovalo je danas lijepljenju prvog plakata u Trebinju čime je počela izborna kampanja  ove parije u najjužnijem  gradu Srpske.

Nosilac liste za NSRS iz izborne jedinice devet i generalni sekretar SNSD – a  Luka Petrović naglasio je da ova partija u izbornu kampanju ulazi  sa sloganom „Pod zastavom Srpske  – za jedinstvo Srpske“ i da očekuje apsolutnu pobjedu na svim nivoima.

„Poruka Saveza nezavisnih socijaldemokrata iz Trebinja je da hoćemo jednu normalnu,  dostojanstvenu kampanju, hoćemo da priđemo ljudima. Nećemo svađu, nećemo blato. Mi radimo svoj posao i imamo šta da kažemo građanima Trebinja, a siguran sam da će građani odgovoriti svojim glasanjem za nas i pozivam ih da učestvuju u svim aktivnostima i sadržajima koje ćemo provoditi“, istakao je Petrović.

Osim Petrovića, kandidat za NSRS iz Trebinja je i Valerija Lakić koja je istakla da je SNSD danas krenuo u veliku pobjedu, pun energije, „Pod zastavom Srpske – za jedinstvo  Srpske“  za jedan bolji život, za zajedništvo.

Kandidat za Parlament BiH iz ovog grada je dr Ljubica Miljanović.

Hercegovina press