SPEKTAKL U NAJAVI: Zakazano svečano otvaranje Grada sunca

09.07.2017.     Vijesti

Trebinjski Grad sunca kapije će svečano otvoriti u subotu veče (15. jula) u 21. čas potvrđeno je poslovnom portalu Hercegovinapress.com u kompaniji Swisslion Takovo.

„Planiramo spektakl.  Tu noć pod svjetlima reflektora sav naš trud i vizija biće predstavljeni građanima cele Hercegovine, turistima iz susednih zemalja. Svi su dobrodošli da uživaju zajedno s nama u sadržajima koje ćemo predstaviti u subotu“, kaže Rodoljub Drašković investitor i idejni tvorac najvećeg projekta ove vrste u BiH.

Grad sunca obuhvata kompleks od 105 hektara, na kome je u prvoj fazi  izgrađen Akva parka i Dječji park koji se prostiru na 79.000 kvadrata.

Kompleks sadrži  šest bazena sa zabavno – rekreativnim sadržajima.

Instalisano je 13 tobogana, od čega su  dva  visine 21,  dužina 200 metara. Biće to ostvarenje sna za sve ljude koji vole adrenalin i uživanje u vodenim akrobacijama. Bazeni za odrasle oduzimaju dah, ušuškani u stijenje, okovani zelenilom i plavim nebom dokle pogled seže biće prava atrakcija u hercegovačkom kršu.

SONY DSC

Tu su i restorani i kafići kako bi svi posjetioci imali vrhunski ugođaj.

Dječji  park mališnima će prirediti nezaboravne avanture. Dino park sa replikma dinosaurusa u prirodnoj veličini, žirafama, slonom čekaju spremno prve posjetioce. Tu je i “spleš safari” koji će pružiti osvježenje i zabavu najmlađima. Investitor se pobrinuo da u sklopu kompleksa budu postavljene i igraonice na otvorenom. A utisak će upotpuniti bazeni za djecu namjenjeni za cjelodnevno uživanje.

U sklopu kompleksa nalaze se i ugostiteljski objekti, VIP sadržaji, spa centar.

Od smještajnih kapaciteta planirano je 19 apartmana koji se nalaze u ulaznoj građevini, i hotel sa 90 soba koji će biti završeni do sledeće sezone.

Investicija je vlasnika poslovnog sistema Rodoljuba Draškovića  do sada koštala više od 30 miliona maraka, a prva faza završena je za nepune dvije godine.

Akva park dnevno može primiti do 2.700 posjetilaca.

Subota 21 čas – svečano otvaranje kapije Grada sunca uz vatromet i zabavni program. Budite na pravom mjestu u pravo vrijeme!

Hercegovina press