Socijalisti u Nevesinju: Nastavljamo da gradimo Srpsku

05.10.2018.     Vijesti

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je  u Nevesinju na centralnoj stranačkoj tribini da su stanovnci ove opštine spremni da podrže socijaliste i ono što su do sada radili i namjeravaju raditi za ovaj kraj.


Đokić je istakao da su ljudi prepoznali ono što su socijalisti radili u proteklom periodu, ali i ono za šta se zalažu u budućnosti.

„Mi hoćemo i dalje da gradimo Republiku Srpsku, kao sigurnu, ekonomski stabilnu, sa povećanim domaćim razvojem, sa još više stranih investicija. Tako ćemo imati ekonomski i socijalno sigurnu državu, u kojoj će se svaki građanin osjećati dobro“, istakao je Đokić.

Đokić je naglasio da će socijalisti biti iznenađenje izbora i da će imati najveći rast rezultata u istoriji ove partije.

„To se pokazuje i ovdje u Nevesinju, gdje imamo divne ljude, koji će mnogo učiniti za ovaj narod i biti njegove istinske sluge, kao što smo bili i do sada“, dodao je Đokić.

Nosilac izborne liste SP- za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Maksim Skoko istakao je da se ova stranka u Hercegovini zalaže za energetiku kao stub i oslonac razvoja ovog dijela Srpske.

„U Nevesinju su to Gornji horizonti i taj projekat će u naredne četiri godine biti završen“, rekao je Skoko.

On je dodao da će ovaj projekat obezbijediti prosperitet ovog kraja, kao i ekonomsku sigurnost gradjana ove opštine.

“Teško  je u Nevesinju govoriti o sigurnosti i slobodi jer nigdje više u Srpskoj nije bilo buna i poginulih boraca kroz mnoge ratove. Nevesinju ćemo se na najbolji način odužiti tako što ćemo obezbjediti sigurnost i što brži napredak ovog kraja!“, dodao je Skoko.

Kandidat SP-a za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske Momčilo Vukotić rekao je da je SP ove godine proslavila 25. rođendan i da je tada zaključeno da će na ovim izborima osvojiti 100.000 glasova.

„To znači da ćemo iz Izborne jedinice devet imati jedan siguran mandat za Narodnu skupštinu Srpske, kao i iz Izborne jedinice tri siguran mandat za parlament BiH“, dodao je Vukotić.

On je naglasio da je Nevesinje nekoliko posljednjih godina najveće gradilište u Hercegovini.

Srna