Prointer i HP Enterprise organizovali edukativni Event u Trebinju

31.08.2018.     IT

Kompanija Prointer ITSS Banja Luka, u saradnji sa jednom od najvećih IT kompanija na svijetu, HP Enterprise, organizovala je danas u u Trebinju, u hotelu “Sl industry” edukativni HPE Event „Mrežna infrastruktura naredne generacije“. Za IT stručnjake pokazao se kao odlična prilika za upoznavanje sa naprednim rješenjima za upravljanje i kontrolu pristupa, kao i rješenjima za aplikacije u mobilnim poslovnim mrežama budućnosti.

Učesnici su od renomiranih HPE stručnjaka Milenka Markova i Igora Grčića saznali kako zaštiti svoju LAN i WiFi mrežu od napada iznutra, kao i od uređaja za koje korisnici ne žele da imaju pristup.

Centralne teme konferencije odnosile se na pitanje zašto su Aruba networks wireless AP-ovi jedinstveni i po čemu se izdvajaju od svih drugih proizvođača. Uz konkretne demonstracije i predstavljanje tri načina rada, posjetiocima je pokazano i zašto ima smisla doživotna garancija na AP-ove.

Posebno je predstavljena i ponuda swicheva na našem tržištu, jer je u moru proizvođača LAN rješenja korisnicima često teško napraviti izbor između cijene i onog što zaista dobijaju kupovinom uređaja. Zbog mnoštva korisnih informacija koje su se čule na konferenciji osim učesnika iz svijeta informacionih tehnologija, zadovoljstvo nisu krili ni organizatori.

„Nedavno smo organizovali sličan događaj u Banjaluci, koji je takođe izazvao jako veliko interesovanje ljudi zaposlenih u IT sektoru. Još jednom se pokazalo da je edukacija, koja je jedan odbitnijih ciljeva naše kompanije, nešto što je jakokorisno i interesantno našim stručnjacima. Kakobismo obezbijedili što aktuelnije teme i vrhunskestručnjake, predavanja uvijek organizujemo u saradnjisa najznačajnijim svjetskim IT kompanijam. 

Sponzorisana objava