Pogledajte koji su hoteli u Trebinju najjeftiniji, a koji najbolje ocjenjeni

08.04.2017.     Nekretnine

Na jednom od najpopularnijih svjetskih sajtova za rezervaciju smještaja Booking.com trebinjski hoteli dobili su odlične ocjene od putnika koji su posjetili ovaj grad i uživali u njegovim smještajnim kapacitetima.

Gostima iz cijelog svijeta izgleda da se najviše dopao Hotel Nar koji je opisan kao izvrstan, a ocjenjen sa 9,5. U ovom hotelu sa 4 zvjezdice noćenje za jednu osobu sa doručkom košta 81 KM, a spavanje za dvoje je 116 maraka.

Najjeftiniji smještaj je u Hotelu Leotar, gdje vas noćenje sa doručkom košta svega 49 maraka, a ako ste u paru spavanje i doručak ćete platiti 68 maraka. Najveći i najstariji trebinjski hotel ocjenjen je sa 9 poena, a utisci gostiju su odlični, napisali su turisti na Booking.com.

Iste s cijene noćenja kao u „Leotaru“ su  i u Villa Pergola, koja ima tri zvjezdice, a ocjenjena je sa 9,2 poena.

Dobre utiske na goste ostavio je i Hotel Platani. Centar grada, ukusan doručak i kategorija od 4 zvjezdice bili su dovoljni da ovaj objekat dobije ocjenu od 9,1. Noćenje za jednu osobu u ovom hotelu je 72 KM, a dvoje će spavanje platiti 106 maraka.

Fantastične komentare turisti iz čitavog svijeta ostavili su i za Sesto senso koji je dobio 9,4 poena. Noćenje uz pogled na rijeku, u luksuznim sobama košta 78 odnosno 98 maraka.

Nešto slabiju ocjenu ali dobar utisak turista ostavio je Hotel Bellevue koji je ocjenjen sa 8,7 uglavnom zbog lokacije. Noćenje sa doručkom  u ovom hotelu sa tri zvjezdice košta 68 maraka za jedno, odnosno 98 za par.

Po vrlo pristojnim cijenama gosti će moći da uživaju i u novom Hotelu „Sl Industry“ po cijeni od 88 maraka po noćenju za dvije osobe.

Hercegovina press