Planirate putovanje za 1.Maj – ovo su najpovoljnije ponude

10.04.2017.     Vijesti

Ukoliko još nemate planove za prvi maj predlažemo putovanje za pamćenje. Turističke agencije potrudile su se da ovog proljeća naprave super povoljne ponude a Hercegovinapress.com za vas bira najbolje destinacije po najpovoljnijim cijenama.

Foto: Ilustracija

PRAG – evropski dragulj koji ostavlja bez daha za 245 KM

Tri dana, dva noćenja sa doručkom u Top Hotel Prag sa četiri zvjezdice, kompletna organizacija putovanja  uz obilaske i usluge stručnog vodiča (polazak 28.april) iz Sarajeva.

Prag, nekada zvan gradom stotinu tornjeva, Zlatnim gradom, majkom svih gradova… Ukoliko niste imali prilike da posjetite ovaj evropski dragulj, biće dovoljno da stanete na zidine nekog od praških dvoraca i da vidite i osjetite beskrajno prostranstvo i panoramu koja će vas ostaviti bez daha.

Kompletna ponuda putovanja na www.solazur.ba

Foto: Ilustracija

KRAKOV  (Uz obilazak Aušvica) – otkrijte ljepote i tajne grada u kojima je nakada boravio Zmaj Wawel  – putovanje će vas koštati svega  295 KM

Šest dana, tri noćenja s doručkom u hotelu sa tri zvjezdice uz  obilaske znamenitosti i usluge stručnog vodiča. Polazak iz Sarajeva 28.aprila.

Najljepši poljski grad koji je s razlogom poznat kao “Grad s Dušom”.  A kako bi u potpunosti shvatili zašto ga tako zovu, potrebno je posjetiti ga, prošetati se gradskim centrom i posjetiti sve prelijepe znamenitosti  koje se nalaze u Krakovu.  Fascinantna istorija  Krakova vidljiva je na ulicama gradskog centra, tajnstvena atmosfera koja  se osjeća   na ulicama grada duboko je povezana s dugom istorijom grada, a arhitektura još uvijek nosi obilježja 15. vijeka. Kako je moguće ne osjetiti romantiku u takvom okruženju?

Program putovanja na www.kompas.ba

Foto: Ilustracija

AZERBEJDŽANdobro došli u svijet neotkrivenih putovanja – zemlju šafrana, vatre, bogate kulture, nevjerovatne prirode.   Otkrij Baku, gobustan, Sheki.

AVION – polazak iz Sarajeva. Četiri noćenja, šest dana. Polazak 28. aprila. Cijena 1095 KM plus 335 Km aerodromske takse.

Foto: Ilustracija

BEČ – obilazak dostojan careva  za 249 KM

Tri  dana dva noćenja sa doručkom u gradskoj zoni Beča i obilasci u pratnji stručnog vodiča  (polazak 28.april).

Glavni grad Austrije je kulturna i istorijska meka Evrope. Na popisu je  najposjećenijih mjesta u koje mora obići svaki svjetski putnik. Beč je grad slavnih koncertnih dvorana i vrhunskih koncerata, bogatih muzeja, opere i pozorišta, što ga uz neizostavnu kupovinu u Mariahlifer strasse, čini veoma primamljivim za turiste. Beč je uređen i uredan grad, gdje je svaka fasada čista i svaki ukras na svom mjestu. Centar grada okružuje veliki kružni bulevar Ringstrasse i na njemu se nalaze brojne znamenitosti: Parlament, Gradska kuća, Burgteatar, Univerzitet… Hofburg je palata iz koje su moćni Habzburzi vijekovima upravljali sudbinama naroda Evrope i velikog dijela Svijeta, a danas je muzej, kongresni centar i Predsjednička palata. Ulice Kohlmarkt, Graben i Kertnerstrasse su glavne pješačke zone grada i vode Vas do samog centra, do Štefansplaca i Štefansdoma – gotičke katedrale Svetog Stefana

Kompletna ponuda putovanja  na www.solazur.ba

Foto: Ilustracija

LONDON – AVION (POLAZAK IZ TUZLE, kompanija Wizz Air uz osam kg prtljaga) 1.199,00 KM (aerodromske takse uključene u cijenu).

Tri noćenja bez doručka u dvokrevetnoj sobi u Park Grand Paddington Court Hotel 4 zvjezdice.  Usluge pratioca grupe tokom cijelog putovanja. Polazak 29.april.

 Grad s najstarijom podzemnom željeznicom na svijetu, drugom crkvom po veličini te s više od 11.000 restauranata i kafića. Da, to je London, jedna od najvećih svjetskih metropola!

Kompletna ponuda na Fortuna Lufthansa City Center Mostar

Foto: Ilustracija

RIM – VATIKAN – TIVOLI – povratak u vječiti grad – provjerite zašto Rim posjete milioni turista godišnje  – cijena putovanja 359 KM

Četiri dana, tri noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvjezdice. Pratnja stručnog vodiča. Polazak iz Sarajeva 28. aprila

Sve je isplanirano tako da se u kratkom vremenu vidi sve što se mora vidjeti i doživi sve što se mora doživjeti.

Foto: Ilustracija

SICILIJA – AVION  (charter let iz Dubrovnika) za 859 KM plus aerodromske takse 150 KM pet dana – četiri noćenja

KATANIA-TAORMINA-SIRAKUZA-PALERMO-ETNA smatraju se najljepšim mjestima na Siciliji. Ostrvo Sicilija je prvi prostor sa multikulturalnim stanovništvom, najveći kosmopolitski region kojim su vladali Azijati, Afrikanci, Evropljani. Jedinstveno mjesto puno umjetnosti, arheologije, istorije, prelijepih gradova, plaža i pejzaža. Trideset vjekova istorije izraženo kroz klasiku, romaniku, gotiku i barok,  Direktnim letom iz Dubrovnika imate mogućnost da praznike za 1 maj provedete na ovom čarobnom ostrvu.

Kompletna ponuda putovanja na www.solazur.ba

Hercegovina press