Petrović podijelio omladinskim organizacijama 25.000 KM

02.06.2017.     Vijesti

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović danas je sa predstavnicima osam omladinskih organizacija sa područja grada potpisao ugovore o dodjeli 25.000 KM namijenjenih za omladinsku politiku i organizovanje.


Projekti koji su dobili finansijsku podršku Grada Trebinja ove godine odnose se na promociju, unapređenje i uređenje turističkih lokacija za mlade na Trebišnjici, organizaciju studentskih igara, održavanje omladinske škole fotografije i filma, omladinskih kampova, istraživanje i podsticanje ekološke svijesti mladih, kao i uticaj društvenih mreža na mlade.

Petrović je rekao da su sredstva raspodijeljena na osnovu odluke Komisije za pitanja mladih, nakon sprovedenog javnog konkursa za raspodjelu sredstava budžeta Grada Trebinja namijenjenih za omladinsku politiku i omladinsko organizovanje.

„Smatramo da je omladina važan dio društva i zbog toga Gradska uprava Trebinje pruža podršku omladinskom djelovanju i omladinskim aktivnostima koje za cilj imaju promociju zdravih ideja i društvenih vrijednosti“, rekao je Petrović.

Izvor: Srna