Petrović: Na Investicionoj konferenciji dogovoreni ozbiljni projekti

27.05.2017.     Vijesti

Investiciona konferencija je završena, a doneseni su sljedeći zaključci koje je prezentovao gradonačelnik Trebinja Luka Petrović:

1. Izvršena je promocija svih vrijednosti grada Trebinja na kavalitetan način sa kvalitetnim moderatorima i panelistima.

2. Potencijali grada predstavljeni su svim investitorima koji su vidjeli svoju šansu za započinjanje biznisa iz oblasti poljoprivrede, tekstilne industrije, turizma…

3. Uspostavljena je saradnja sa brojnim privrednicima koji su zainteresovani najviše za Novo Trebinje i  nove građevinske zone, a stigla su i pisma namjere za izgradnju fabrike dječje hrane, fabrike boja i lakova, izgradnje dva hotela, filmskog centra, izgradnju fabrike medicinske opreme.

Gradonačelnik Luka Petrović zadovoljan je organizacijom i posjećenošću Ivnesticione konferencije, a izrazio je i nadu da će mnogi od predstavljenih projekata biti realizovani u narednom periodu.

Petrović kaže da je delegacija Trebinja dobila poziv da posjeti gradove i oblasti u regionu ali i svijetu koji su bili učesnici Konferencije.

„Rezulatate Investicione konferencije i mjerljivost uspjeha ovogodišnje ćemo sa  nekim novim projektima predstaviti na idućoj konferenciji“,  zaključio je Petrović.

Hercegovina press