Pavić: Očekujem da Đokić podnese ostavku

25.05.2017.     Vijesti

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je danas da očekuje da ministar indsutrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić podnese ostavku.

“Umjesto da je ministar razmišljao o ostavci, jer nije dobio podršku /Narodne/ skupštine /Republike Srpske/, on neprestano kritikuje svoje političke ili neke druge neistomišljenike. Smatram da je to u ovom momentu strašno”, rekao je Pavić na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je naveo da je vjerovao da je, nakon odluke Narodne skupštine Republike Srpske da se ne da saglasnost o prodaji većinskog paketa akcija Rudnika željezne rude /RŽR/ “LJubija”, to završena stavr i da o tome nema šta diskutovati jer je najviši organ donio odluku.

“Zaista se nisam oglašavao jer sam mislio da je sad na nama da se brinemo o trenutnom stanju, o budućnosti i slično. Međutim, neki ministri iz dana u dan ponavljaju kako su oni bili u pravu, kako skupština nije i slično. Znači, oni koje je birala skupština odjednom su se drznuli da kažu da ta ista skupština nije u pravu”, dodao je Pavić.

Izvor: Srna