OGLAS ZA ZAPOŠLJAVANJE: Hotelu SL Panorama i Spa Galiji potrebni radnici

10.07.2018.     Vijesti

Za potrebe novog Hotela u Trebinju – Hotela Panorama, kao i  Spa centra Galija, kompanija Swisslion d.o.o. Trebinje raspisuje konkurs za prijem kandidata svih profila i zanimanja, poželjno sa radnim iskustvom.

U želji da postanemo lider u ovom dijelu Republike Srpske, sa prepoznatljivom uslugom i kvalitetom rada, od kandidata će se tražiti visok nivo profesionalizma, želja za učenjem, napredovanjem, stalnim usavršavanjem i poslovnom etikom, da se prilagođavaju savremenim trendovima i budu ambasadori i reprezenti naše kompanije.

Pozicije za koje je otvoren konkurs su:

Recepcioner

Kuvar

Pomoćni kuvar

Konobar

Barmen

Maser / Fizeoterapeut

Sobarica

Higijeničar(ka)

Pica majstor

Za sve pozicije će prednost imati kandidati sa radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Prijave na oglas dostaviti elektronski na e-mail adresu: sa obaveznom naznakom: Oglas za Hotel Panorama i SPA Galija u Trebinju – (navesti poziciju za koju se prijavljujete na oglas).

Prijava na oglas treba da sadrži:

1. Propratno pismo,

2. CV ili biografiju sa detaljima o prethodnom radnom iskustvu sa obaveznom fotografijom,

Kandidati koji ispune uslove iz konkursa biće pozvani na razgovor. Prijave koje nisu zadovoljile uslove iz konkursa neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.

Rok za dostavljanje prijava je 23.07.2018. godine.

Sponzorisani članak