Od 10 do 196 maraka – ovo su cijene privatnog smještaja u Trebinju

21.04.2017.     Nekretnine

U Trebinju se  prema nezvaničnim podacima izdaje oko 1000 kreveta. Vlasnici malih privatnih objekata uglavnom rade neregistrovani. Novac ne troše ni na promociju smještajnih kapaciteta, a krevet se može naći i za 10 maraka. Radi se uglavnom o sobama sa tri do pet smještajnih kapaciteta sa upotrebom kuhinje i kupatila koje su „najzgodnije“ za iznajmljivanje građevinskim radnicima.

Hostel „Red door“

Ozbiljniji biznis napravili su vlasnici hostela i apartmana. Na booking.com u ponudi možete naći 27 nekretnina (apartmana i hostela) na iznajmljivanje u Trebinju. Na tripadvisor.com ih je 11. Gosti koji su ocjenjivali smještaj, o trebinjkim gazdama i nekretninama imali su samo visoko mišljenje, a ocjene su uglavnom od devet pa naviše.

Apartman „Mango“

A evo šta je u ponudi:

Najjeftiniji apartman „Mango“  na booking.com košta 31 marku po noćenju. Radi se objektu od 45 kvadrata sa jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom i kupatilom. Klimatizovan je i ima wi – fi.

Hostel „Polako“

U Hostelu „Polako“ koji se nalazi u Starom gradu na vrlo atraktivnoj lokaciji može se prespavati za svega 23 marke.

U Hostelu „Red door“ noćenje košta

Hostel „Red door“

18 KM, a gostima je zanimljiv i „Nomad kamp i hotel“ u kom možete okruženi prirodom uživati, a ima i bazen, roštilj, bicikla za iznajmljivanje…. Spavanje ovde košta 23 KM po osobi.

Hostel i kapm „Nomad“

Najskuplje je noćenje u apartmanima „Neda“ i košta 196 konvertibilnih maraka po noćenju za četiri osobe. Apartman „Mila“ izdaje se za 176 KM po noći, a smjještajni kapaciteti prilagođeni su za 7 osoba.

Apartmani „Mila“

Hercegovina press