Napao policajca prilikom hapšenja

18.07.2018.     Vijesti
Na području Policijske uprave Trebinje, dana 17.07.2018. godine, evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

Policijska stanica Nevesinje je evidentirala krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“. Naime, izvršenim pretresom kuće i pomoćnih objekata kod lica inicijala Lj.G. pronađena je određena količina oružja i municije.
Policijska stanica Gacko radi na dokumentovanju krivičnog djela „Sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje“. Tokom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, lice inicijala M.G. je s leđa, uhvatilo za uniformu policijskog službenika Policijske stanice Gacko nastojeći da ga onemogući u lišenju slobode lica koja je prethodno narušilo javni red i mir.
Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala L.T. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala S.G. počinilo krivično djelo „Prevara“.
Hercegovina press