Ministri danas u Hercegovini

10.10.2017.     Privreda

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju  Srebrenka Golić posjetiće danas Nevesinje i Bileću, gdje će sa opštinskim rukovodstvima razgovarati i o realizaciji projekata u oblasti energetske efikanosti.

Golićeva će u 10.00 časova, u zgradi opštine Nevesinje, razgovarati sa zamjenikom načelnika opštine i opštinskim rukovodstvom o potrebama i mogućnostima za provođenje projekta u oblasti energetske efikasnosti.

U 10.30 časova Golićeva će obići Sportsku dvoranu “Nevesinjka”, nakon čega su planirane izjave, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Golićeva će na putu iz Nevesinja za Bileću obići i lokaciju na kojoj se izvode radovi na izgradnji Hidroelektrane “Dabar”, gdje su u 12.00 časova predviđene izjave.

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske sastaće se  u 13.00 časova, u zgradi opštine Bileća, sa načelnikom Miljanom Aleksićem, a razgovorima će prisustvovati i ministar zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić.

U 13.30 časova planiran je obilazak bilećke Osnovne škole “Sveti Sava”, rekonstruisane u okviru projekta “Energetska efikasnost u Republici Srpskoj”.

Golićeva i Bogdanić će u 14.00 časova obići Dom zdravlja Bileća, a nakon sastanka sa zaposlenima u toj zdravstvenoj ustanovi predviđene su izjave za novinare.

Izvor: Srna