Investitori iz Kašmira zainteresovani za ulaganje u Trebinje

27.05.2017.     Vijesti

Predsjednik Kašmirske privredne komore,  šeik Ahmad Ašik i predsjednik Arapsko-azijske privredne komore, gospodin Asif Iqbal danas su u Trebinju izjavili da je ovaj grad vrlo interesantno mjesto puno poslovnih prilika i da će obaviti niz razgovora sa ljudima iz oblasti energetike, turizma, tekstilne industrije…

Šeik Ahmad Ašik izjavio je da je blizina aerodroma Dubrovnik velika prednost Trebinja i da su im posebno interesantni projekti iz oblasti turizma o čemu će razgovarati sa trebinjskim gradonačelnikom.

„Upoznat sam i da je u Trebinju veliki potencijal kada je u pitanju tekstilna industrija i smatram da bi to mogla da bude prava prilika za saradnju jer ovo mjesto može da bude naša poveznica sa Evropom“, rekao je šeik Ašik.

Predsjednik Arapsko-azijske privredne komore Asif Iqbal posebno je zainteresovan za projekte iz oblasti energetike.

“ U ovoj regiji imate šest elektrana i razgovaraćemo o osnimavnju posebnih energetskih zona što bi bilo od velike koristi“, rekao je Iqbal.

Razmišljamo i o bratimljenju Trebinja sa jednim od naših gradova, a  o svim detaljima razgovaraćemo sa vašim gradonačelnikom, dodao je on.

Hercegovina press