FOTO VIJEST: Zavirite u Hotel Apis- udobnost i kvalitet vrijedni milion evra

28.06.2017.     Nekretnine

Kvalitet i udobnost, vinski bar za hedoniste, najbolja gastro ponuda za gurmane,  oaza mira za odmor… U Trebinju se uskoro otvara Hotel „Apis“ koji će svojim gostima ponuditi odličan smještaj i vrhunsko uživanje u gastronomskoj ponudi na jugu Hercegovine.

Hotel je kategorisan sa tri zvjezdice, a raspolaže sa 37 udobnih ležajeva, raspoređenih u 14 soba.

Sve sobe opremljene su po svjetskim hotelskim standardima, a svojim dizajnom, elegancijom i praktičnošću zadovoljavaju potrebe gostiju i s najistančanijim ukusom.


U okviru svake smeštajne jedinice, pored standardne opreme (intelligent smart card, kupatila, LCD televizora, kablovske, wi-fi, klime, mini bara, sefa, fena, garderobera, radnog i trpezarijskog stola), nalazi se i kompletno opremljena čajna kuhinja.

 

Na ulasku u hotel nalaze se restoran i aperitiv bar.

Kada je riječ o sadržajima u hotelu, preporučuje se posjeta vinskom baru, u kojem su izložena poznata trebinjska vina, kao i restoranu, u kojem služe tradicionalna hercegovačka jela i pića, a tu je i ljetna bašta sa sopstvenim parkingom, kapaciteta 20 mjesta.

Sve informacije i rezervacije smještaja u ovom objektu mogu se obaviti na broj telefona +387 66 009 099.

U objekat koji će obogatiti smještajne kapacitete Trebinja u kojem je turizam u ekspanziji, vlasnik je uložio oko milion evra.

Svečano otvaranje je predviđeno početkom jula mjeseca.