FOTO VIJEST: Ekipa SAT-a Gradu sunca- svečano otvaranje sredinom mjeseca

02.07.2017.     Vijesti

Radovi na izgradnji Dječjeg parka u Gradu sunca su završeni i svi sadržaji spremni su za najmlađe posjetioce, a u završnoj fazi je i instalacija sadržaja u Akva parku.


Svečano otvaranje planirano je sredinom jula.

Najveći projekat ove vrste u Bosni i Hercegovini oduševio je i ekipu „SAT-a“ koja je posjetila Trebinje i Grad sunca i koja će u  nedelju 9.jula milionskom auditorijumu RTS-a  predstaviti sadržaje koji vas čekaju u Akva parku i najaviti svečano otvaranje.

Mirko Alvirović, autor i voditelj  emisije SAT kaže da je fasciniran projektom, koji će sigurno postati pravi trebinjski brend i simbol.

“ Slušajući predsjednika Draškovića i planove koje ima za nastavak gradnje Varoš čaršije koja će osim luksuznih vila, hotelskih kompleksa imati i etno selo i sadržaje koji će nas na neki način vratiti u prošlost smatram da će Trebinje postati nezaobilazna destinacija za sve turiste ne samo iz okolnih zemalja već  mnogo šire. Prema tome pun sam utisaka i ogromno je zadovoljstvo što je naša ekipa imala priliku da vidi sve ovo pre svečanog otvaranja kaže Alvirović za Hercegovinapress.com

Akva park ima 13 tobogana od kojih  je jedan adrenalinski dugačak 200 i visok 21 metar.

Među sadržajima je i 5 jezera za kupače, restorani i kafići. Mališani će uživati u dino parku, „spleš safariju“, bazenima, igraonicama….

U prvu fazu radova predsjednik Poslovnog sistema „Swisslion Takovo“ Rodiljub Drašković uložio je više od 20 miliona maraka.

Hercegovina press