FOTO VIJEST: Dinosaurusi konačno u Gradu Sunca

11.05.2017.     Vijesti

U Grad Sunca danas poslepodne iz Kine  su stigle replike dinosaurusa u prirodnoj veličini. Radi se o 15 dinosaurusa od kojih je najveći T Rex, dugačak čak 17, a visok 8 metara. Stigli su i slonovi, žirafa, replike egzotičnih životinja.

Foto: Hercegovina press

Dino park je iz Kine putovao 40 – ak dana, a samo istovar replika trajao je nekoliko sati.

Foto: Hercegovina press

„Dino park“ će biti nešto neviđeno na ovim prostorima, a počela je i instalacija adrenalinskog tobogana koji je dugačak 200, a visok 21 metar. Postavljanje vodi stručnjak iz Kine Houang Yuang“, kaže za poslovni portal Hercegovina press Goran Rončević, nadzorni organ.

Foto: Hercegovina press

Rodoljub Drašković, vlasnik i idejni tvorac Grada Sunca za naš portal ističe da radovi moraju biti gotovi do 1.jula ove godine, kada će Grad Sunca biti svečano otvoren, a u ovom, do sada u Hercegovini i regionu neviđenom zdanju radiće oko 150 ljudi. Konkurs je raspisan za 137 zaposlenih.

Foto: Hercegovina press

Drašković ističe da nije zadovoljan dinamikom radova, ali poručuje da su izvođači radova preuzeli obavezu da završe ugovorene poslove do početka sezone i da od njih očekuje da se ponašaju kao poslovni i odgovorni ljudi.

Foto: Hercegovina press

Radoljub Drašković, vlasnik poslovnog sistema „Swisslion Takovo“ u Grad Sunca do sada je uložio više od 15 miliona maraka.

Hercegovina press