Donosimo program Investicione konferencije

22.05.2017.     Vijesti

Krajem maja, 26. i 27.5.2017., u Kulturnom centru Trebinje, biće održana investiciona konferencija pod nazivom “Investiraj u Trebinje”.

Trebinje - Plodno tlo za Vase investicije

Konferencija ima za cilj da svim prisutnim predstavnicima političkog i ekonomskog života naše zemlje, ali i regiona i Evrope, predstavi investicione potencijale jednog od najljepših gradova u RS-u.

Konferenciju će s početkom u 10.00 otvoriti gradonačelnik Trebinja, g-din Luka Petrović.

U nastavku programa konferencije svi prisutni će imati priliku da čuju nešto više o saobraćajnoj, komunalnoj, prostorno planskoj, energetskoj i telekomuniakcionoj slici grada Trebinja, a biće im predstavljeni i razni projekti koji čekaju investitore iz segmenta infrastrukture.

Drugi dio prvog dana konferencije obilježiće teme iz privrede i poljoprivrede i turizma, koje će obuhvatiti sve od privrednih i turističkih potencijala grada, do konkretnih projekata spremnih za ulaganje investitora.

Drugi dan biće posvećen onome što potencijalne investitore svakako najviše zanima, a to su zakonodavno pravne pogodnosti. Kroz ovaj panel prisutni će biti upoznati sa svim procesima kroz koje potencijalni investitori moraju proći, ali i olakšice koje nudi grad Trebinje kao plodno tlo za investicije.

Nakon zaključaka konferencije koji se očekuju u podne drugog dana, 27.5., za sve prisutne biće upriličeno panoramsko razgledanje grada i upoznavanje sa svim onim o čemu je razgovarano na konferenciji.

 

Hercegovina press