DNS krenuo u izbornu kampanju: Trebinje, Istočno Sarajevo i Zvornik okosnica razvoja istoka Srpske

07.09.2018.     Vijesti

Demokratski narodni savez očekuje istorijski izborni rezultat na predstojećim opštim izborima, izjavio je danas šef izbornog štaba ove partije i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH za izbornu jedinicu tri Nenad Nešić.

On je  sa kandidatima trebinjskog DNS – a ozvaničio početak izborne kampanje u Hercegovini uz poruku da u izbornoj jednici devet  očekuju jednog direktnog poslanika za Narodnu skupštinu Republike Srpske, i jednog direktnog parlamentarca u izbornoj jednici tri.

„Moje prisustvo danas ovde pokazuje bitnost i značaj Trebinja i same Hercegovine za komplet istok Republike Srpske i smatram da Zvornik, Istočno Sarajevo i Trebinje treba da budu okosnica razvoja i napretka istočnog dijela Republike Srpske“, rekao je Nešić.

Demokratski narodni savez ima jasan program i ciljeve koji će u narednih mjesec dana biti predstavljeni građanima Srpske, a lijepljenju prvog plakata prisustvovali su i kandidati za narodne poslanike iz Trebinja Danijela Jelić i Petar Ivanković, kao i kandidat za Parlament BiH Bojan Šapurić.

„Mi smo danas ovdje otvorili predizbornu kampanju. Očekujemo dobar rezultat u gradu na Trebišnjici. To se vidi po ovome što smo počeli i krećemo dalje“, rekao je Petar Ivanković koji je i redsjednik trebinjskog DNS – a.

 

Hercegovina press