CVIJANOVIĆ: Projekti zamijenili uvrede – Trebinje ide krupnim korakom naprijed

15.08.2018.     Vijesti

Projekti  i prijedlozi zamijenili su uvrede, i Trebinje je krenulo krupnim korakom naprijed.  Zaključila je to premijer Republike Srpske Željka Cvijanović nakon niza sastanaka i obilaska grada, parka, zatvorenog bazena…

Cvijanović je istakla da je  u protekle dvije godine u Trebinje Vlada Republike Srpske u infrastrukturne projekte uložila više od 20 miliona maraka, a sve zahvaljujući ažurnosti i dobrim projektima Gradske uprave.

„Sa lokalnog nivoa  konačno imamo pravu inicijativu i aktivizam. I upravo u zadnje dvije godine zahvaljujući gradonačelniku i ljudima koji sjede u Gradskoj upravi ja dobijam na sto projekte koji dolaze iz Trebinja,  ne dobijam više uvrede kao nekad ranije. Ljudi ovde spremaju projekte, donose kandiduju, obrazlažu, prave nam okrugle stolove. Rade prezentacije za ministre.  I to daje rezultat“, istakla je Cvijanović.

Ona je podsjetila da je u Trebinju u proteklih godinu i po dana urađeno niz projekta rekonstrukcije puteva, vodovodne mreže, rasvjete, adaptacije školskih objekata, ulaganja u oblasti zdravstva…

Premijerka kaže da još uvijek ima opština u Republici Srpskoj koje nikada nisu kandidovale ni jedan ozbiljan projekat, ali zato očekuju novac i kritikuju rad Vlade.

Hercegovina press