Cvijanović i Petrović podijelili 243 nove članske karte

15.08.2018.     Vijesti

Potpredsjednik SNSD – a Željka Cvijanović i generalni sekretar ove partije Luka Petrović uručili su danas u trebinjskom Kulturnom centru  243 članske karte novim članovima stranke.

„U sretnu kuću se dolazi. Dobro nam došli.  Svi ovi ljudi će  da doprinesu ubjedljivoj pobjedi Saveza nezavisnih socijaldemokrata, zajedničkih koalicionih kandidata za člana Predsjedništva i predsjednika Republike Srpske i samim tim doprinjeće i stabilizaciji i napretku Republike Srpske“, rekao je Petrović.

Potpredsjednik SNSD – a Željka Cvijanović razgovarala je sa članovima i aktivistima o aktivnostima na terenu istaknuvši da  pobjeda SNSD – a mora biti ubjedljiva.

„Ono što je specifično za SNSD je da smo mi partija koja ima pobjednički kod  i osvojićemo još jednu veliku pobjedu koja mora biti ubjedljiva da bi se izbjegle bilo kakave špekulacije i  kalkulacije u tu svrhu.  Dakle, sve što treba raditi zajedno sa našim koalicionim paertnerima radimo. SNSD će ostati najveća i najdominantnija politička partija i donijeće novu pobjedu RS jer svaka naša pobjeda je pobjeda za Republiku Srpsku“. istakla je Cvijanovićeva.

Hercegovina press