Bobar banka prodaje milionsku imovinu- na dobošu i objekti u Trebinju i Bileći

30.06.2018.     Nekretnine

Bobar banka u stečaju oglasila je javnu licitaciju za prodaju pokretne i nepokretne imovine procijenjene na oko 1,5 miliona maraka. Licitacija pokretne imovine zakazana je za 06. jula, dok će se licitacija nepokretne imovine održati tri dana kasnije u prostorijama Banke, u Karađorđevoj ulici u Bijeljini.

Što se tiče pokretne imovine, oglašena je prodaja mašina i osnovnih sredstava, auto – guma, umjetničkih slika, računarske i kancelarijske opreme, pokretnih stvari u BMD Janja i druge pokretne imovine u Bijeljini, Janji, Banjaluci i Prijedoru. Pokretna imovina, koja je ponuđena na licitaciju procijenjena je na ukupan iznos od 500.000 KM.

Na licitaciji za prodaju nepokretne imovine, zakazanoj za deveti jul, na prodaju će biti  ponuđena  imovina koja je procijenjena na ukupan iznos  od oko 950.000 KM.

U pitanju su nekretnine, kuće, stanovi, njive, voćnjaci, poslovni prostori, privredne zgrade, proizvodne hale u Modriči, Bijeljini, Derventi, Sarajevu, Doboju, Brčkom, Trebinju, Sokocu, Bileći i Palama.

Capital.ba